Vård & Omsorg

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.

Beskrivning
Äldreomsorgen i Vård & Omsorg är uppdelad i två geografiska områden Nya Staden respektive Gamla staden och innehåller både hemvårdsenheter och äldreboenden. 
Vi arbetar utifrån en teamorganisation där målsättningen är att erbjuda ett samordnat stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskemål. På varje enhet finns omvårdnadspersonal och ett ledningsteam bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut och biståndshandläggare. 

Nu söker vi Biståndshandläggare som vill vara med och utveckla framtidens Vård & Omsorg i Lidköping. Anställningen är heltid och tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Som Biståndshandläggare arbetar du med att utreda, bedöma och besluta om insatser enligt SoL. Du ingår i team och har ett nära samarbete med utförarna. Du ger service, information och stöd till brukare, närstående och organisationer mm. Samverkar med interna och externa samarbetspartners och myndigheter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionom-, social omsorgs- eller annan motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet och kunskaper om aktuell lagstiftning och myndighetsutövning inom Vård och omsorgsområdet.

Dina personliga egenskaper är självständighet, initiativförmåga samt förmåga att skapa förtroendefulla möten och förmåga till samarbete. Du bör ha intresse och vara lyhörd för enskilda individers behov samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer VON 2017/365
Kontakt
  • Christina Thimgren, Områdeschef, 0510-77 12 63
  • Ingela Hellberg, Områdeschef, 0510-77 11 61
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2017-11-29
Sista ansökningsdag 2017-12-13

Return to job vacancies