Barn & Skola, Örslösa skola

Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, pedagogisk omsorg, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, grundsärskola, musikskola och fritidsgårdar.Örslösa Skola har elever från 6-12 år. Skolan har ca 135 elever samt ca 75 barn på fritids. Skolan är en del av Örslösa enhet som också består av en förskola med plats för 54 barn. I det livslånga lärandet för barnen finns förskola och skola mitt i byn. I samarbetet med föräldrarna strävar vi mot att varje barn ska uppleva lärandets glädje i en naturskön miljö där, trygghet och delaktighet står i centrum.
Vi vill tillsammans skapa elevens bästa skola! En skola med fokus på lärande där eleverna känner sig trygga, delaktiga och framförallt känner glädje!

Vill du vara med och skapa framtidstro för våra elever i Lidköping? Då vill vi att du fortsätter att läsa den här annonsen och titta på vår film.

 

Arbetsbeskrivning

Din främsta uppgift är att tillsammans med lärare i arbetslaget åk 4-6 utmana elever i sitt lärandet och stödja eleverna i sin kunskapsutveckling mot uppsatta mål. Du kommer arbeta som resurslärare tillsammans med lärare som ansvarar för planering och genomförande av undervisningen. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskur 4-6 eller annan pedagogisk utbildning som bedöms likvärdig samt erfarenhet av skola.

Vi söker dig som är väl förtrogen med ämnenas syfte, förmågor och kunskapskrav och är väl insatt i skolans kunskapssyn och värdegrundsuppdrag. Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser. 

Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar. 

Du ser möjligheter i att arbeta ämnesövergripande i samarbete med andra. Ditt lärande i det kollegiala lärandet är en självklarhet. Du reflekterar över och analyserar din egen undervisning som en naturlig del av din praktik. Du har ett stort engagemang i klassrummet och tar ett stort ansvar i arbetet. 

Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.Vi söker dig som har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar. Du har ett stort engagemang i klassrummet och tar ett stort ansvar i arbetet

 

Villkor

Tidsbegränsad anställning 80-100% under vårterminen 2018.

Övrigt

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.
Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Anställningen avslutas 2018-06-15
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BSN 2017/457
Kontakt
  • Camilla Carlsson, rektor, 0510-77 11 89
  • Elin Sundén, personalkonsult, 0510-77 02 08
  • Karin Gustafsson, personalkonsult, 0510-77 15 33
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Ulrika Lindahl, 0510-77 00 80
Publicerat 2017-12-04
Sista ansökningsdag 2017-12-18

Return to job vacancies