Utbildning, Campus Lidköping

Campus Västra Skaraborg, verksamhet för vuxnas lärande i Essunga, Grästorp, Götene, Lidköping och Vara. Verksamheten innefattar grundläggande & gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna, yrkeshögskoleutbildningar samt ett lärcentrum för högskolestudier. Dessutom är kommunens samtliga studie- och yrkesvägledare anställda vid Campus i Lidköping. Campus Västra Skaraborg har drygt 110 anställda och totalt är det cirka 2 000 studerande på hel- eller deltid i alla våra verksamheter.

Campus Västra Skaraborg, verksamhet för vuxnas lärande i Essunga, Grästorp, Götene, Lidköping och Vara. Verksamheten innefattar grundläggande & gymnasial vuxenutbildning inklusive svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna, yrkeshögskoleutbildningar samt ett lärcentrum för högskolestudier. Dessutom är kommunens samtliga studie- och yrkesvägledare anställda vid Campus i Lidköping. Campus Västra Skaraborg har närmare 110 anställda och totalt är det cirka 2 000 studerande på hel- eller deltid i alla våra verksamheter.

Beskrivning

Campus Västra Skaraborg söker lärare behöriga att undervisa i svenska för invandrare (SFI). Tjänsten är placerad i Essunga och kan eventuellt kombineras med annat ämne i någon av kommunerna i samverkansområdet Campus Västra Skaraborg.

Arbetsuppgifter

Undervisa och handleda vuxna elever med annat modersmål än svenska inom ramen för utbildning i svenska för invandrare, samt delta i utvecklingsarbete inom arbetslaget likväl som Campus Västra Skaraborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen samt behörighet att undervisa i svenska för invandrare (SFI) dvs. du har minst 30hp eller motsvarande omfattning i ämnet svenska som andraspråk. Yrkeserfarenhet inom vuxenutbildningsområdet är meriterande. Bifoga din lärarlegitimation med ansökan. Som person är du målmedveten, kommunikativ och ansvarstagande.

Villkor

Tillsvidaretjänst (provanställning 6 månader tillämpas) med start efter överenskommelse. Rekryteringen pågår kontinuerligt under ansökningsperioden. Semestertjänst, flextid.Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Essunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer UTN2018/183
Kontakt
  • Thomas Ros, 0510-770402
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2018-06-05
Sista ansökningsdag 2018-06-19

Return to job vacancies