Samhällsbyggnad, Park-Gata, Park och Natur

Lidköpings kommuns vision är att vara en välkomnande och hållbar kommun. Vi arbetar för att skapa god livskvalitet, hälsosam miljö och bra service för alla. Samhällsbyggnad har en viktig roll i detta arbete. Vi ansvarar för allt från översiktsplanens framtidstankar till den dagliga skötseln av gator och parker. Förvaltningen ansvarar också för myndighetsutövningen enligt miljö- och bygglagstiftningen.
Vår kommun växer och vi organiserar oss för framtiden och de utmaningar som visionen innebär. Vill du vara med och utveckla Lidköping? Välkommen att göra skillnad!

Park-Gata är en enhet inom Samhällsbyggnadsförvaltningen. Inom enheten finns fyra avdelningar för gatudrift, park, skog-natur och anläggning. Enheten ansvarar även för planering, projektering och genomförande av förvaltningens investerings- och underhållsprojekt. Inom enheten ligger även ansvaret för planering och utveckling av våra parker och grönområden.

Beskrivning
Samhällsbyggnad/Park - Gata söker personal till vår parkverksamhet under säsongen 2018. Säsongsarbetet pågår mellan 2,5 månader till 5 månader med olika start och slutdatum.
Vi söker tre till fyra medarbare till skötsel av våra torg, parker och planteringar samt fyra till fem gräsklipparförare.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av parksskötsel, såsom gräsklippning, beskärning och plantering. Du erbjuds ett omväxlande arbete och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial grundläggande trädgårdsutbildning alternativt en KY - utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du som söker arbetet med skötsel av våra torg, parker och planteringar ska ha fyllt 18 år och inneha B-körkort.
Du som söker arbetet som gräsklipparförare ska ha fyllt 18 år och inneha B-körkort. Det är meriterade om du har erfarenhet av liknande arbete, maskinvana samt E-körkort.

God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Villkor
Ange i din ansökan vilka veckor du kan arbeta samt vilket av följande arbete/arbeten du är intresserad av:

1. säsongsarbete parkområde
2. gräsklipparförare

Välkommen med din ansökan senast den 18februari 2018.

Anställningsform Zomerwerk/Seizoenswerk
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SBN 2018/17
Kontakt
  • Marie Larsson, 0510-770294
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0510- 77 00 00
Publicerat 2018-01-11
Sista ansökningsdag 2018-02-18

Terug naar vacatures