Vård & Omsorg, Hela Staden, Sjuksköterska

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.

Beskrivning

En anställning som studentmedarbetare i vår kommun ger dig möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper från dina högskolestudier i vår verksamhet. Du får också under din anställning känna på hur det är att arbeta hos oss. Kanske är du efter Högskoleexemen en av våra nya medarbetare?

Arbetsuppgifter
Som student får du arbeta tillsammans med en sjuksköterska som har specialistutbildning och som arbetar med den inriktning du har. Detta ger dig en bra introduktion och inblick i yrkesrollen samt möjlighet att självständigt få utföra arbetsuppgifter inom det aktuella området. Det finns även möjlighet att fördjupa sig inom det område du som student läser.

Kvalifikationer
Du läser till Specialistsjuksköterska.

Handledning
Studenten kommer handledas av en av våra specialistsjuksköterskor på Vård & Omsorg.

Hur många studenter vi kan ta emot beror på vilken inriktning studenterna läser, då vi måste matcha studenterna mot de specialistutbildningar våra aktuella handledare har.  

Villkor

Tidsbegränsad anställning under vårterminen 2018.

Sysselsättningsgrad: 15-20%

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2018-06-17
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 180101
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 15-20%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer VON 2017/364
Kontakt
  • Anna Granath, 0510-77 15 64
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2017-12-07
Sista ansökningsdag 2017-12-21

Tillbaka till lediga jobb