Samhällsbyggnad, Park-Gata

Lidköpings kommuns vision är att vara en välkomnande och hållbar kommun. Vi arbetar för att skapa god livskvalitet, hälsosam miljö och bra service för alla. Samhällsbyggnad har en viktig roll i detta arbete. Vi ansvarar för allt från översiktsplanens framtidstankar till den dagliga skötseln av gator och parker. Förvaltningen ansvarar också för myndighetsutövningen enligt miljö- och bygglagstiftningen.
Vår kommun växer och vi organiserar oss för framtiden och de utmaningar som visionen innebär. Vill du vara med och utveckla Lidköping? Välkommen att göra skillnad!

Park-Gata är en enhet inom Samhällsbyggnadsförvaltningen. Inom enheten finns fyra avdelningar för gatudrift, park, skog-natur och anläggning. Enheten ansvarar även för planering och genomförande av förvaltningens investerings- och underhållsprojekt. Inom enheten ligger även ansvaret för planering och utveckling av våra parker och grönområden.

Beskrivning

Tjänsten är placerad inom enheten Park Gata som ansvarar för anläggning samt skötsel av gator, parker och skog. I rollen som samordnare kommer du att arbeta på uppdrag av Park-gatuchef och i nära samverkan med övriga verksamhetschefer. Du ingår i Park-Gatas stabsgrupp.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att planera och leda enhetens arbete med miljökontroll, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor. Du ger stöd åt cheferna i det dagliga arbetet för att minimera miljöpåverkan och skapa en säker och trygg arbetsplats.

Du ansvarar för och utvecklar enhetens verksamhetssystem inom miljö och arbetsmiljö. Vidare planerar och leder du enhetens arbete med miljörevision och praktiskt skyddsarbete. Du ansvarar också för att enheten håller sig a-jour med aktuell lagstiftning inom området.

Inom kvalitetsarbetet arbetar du med ständiga förbättringar av verksamheten genom interna revisioner och genom att utveckla rutiner, processer och arbetsbeskrivningar. 

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom arbetsmiljö/miljö eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av liknande uppdrag inom byggbranschen är meriterande. 

Du arbetar aktivt för en god samverkan både inom enheten, förvaltningen och andra förvaltningar och har förmågan att växla perspektiv genom att se delar och helhet.

Som person är du drivande, har ett stort intresse för kvalitetsfrågor, lätt för att samarbeta och drivs av att tillsammans med andra leda och inspirera till utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Villkor

Tillsvidareanställning. Heltid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SBN 2018/39
Publicerat 2018-02-06
Sista ansökningsdag 2018-02-18

Tillbaka till lediga jobb